EUROLEAGUE

Στην Αρμάνι ο Ντέλα Βάλε, θέλει να μείνει στο Μιλάνο ο Γκάουντλοκ

Στην Αρμάνι ο Ντέλα Βάλε, θέλει να μείνει στο Μιλάνο ο Γκάουντλοκ
EUROKINISSI

Ο Αμεντέο Ντέλα Βάλε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Λίβιο Πρόλι, ο οποίος, αναφέρθηκε και στο μέλλον του Άντριου Γκάουντλοκ

Η Αρμάνι Μιλάνο π ανηγυρίζει την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος , αλλά έχει αρχίσει ήδη να υλοποιεί ον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Λίβιο Πρόλι, προέβη στην απόκτηση του Αμεντέο Ντέλα Βάλε, ενώ ένα από τα ζητήματα που θα την απασχολήσουν είναι και η ανανέωση ή μη της συνεργασίας της με τον Άντριου Γκάουντλοκ.

Ο Λίβιο Πρόλι αναφερόμενος στον 25χρονο Ιταλό γκαρντ(1.94 μ.), ο οποίος την την φετινή σεζόν με την Ρέτζιο Εμίλια είχε μέσο όρο 14,6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, δήλωσε πως " τον παρακολουθούμε εδώ και δύο χρόνια. Οι διαπραγματεύσεις ήταν εύκολες, γιατί ο Σιμόνε (σ.σ. Πιανιτζάνι) τον γνωρίζει πολύ καλά και ήταν πολύ αποφασισμένος. Πέρα από τον Ντέλα Βάλε δεν έχουμε υπογράψει, ούτε είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με κάποιον άλλο παίκτη".

Επίσης, ο Ιταλός παράγοντας ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Άντριου Γκάουντλοκ: " Στις αρχές της χρονιάς μιλήσαμε μαζί του. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης κι έχει συγκεκριμένες ικανότητες. Πρέπει να σκεφτούμε αν και πώς θα τον εντάξουμε στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Εκτιμούμε την αφοσίωσή του. Έδειξε πως θέλει να μείνει στο Μιλάνο, αν συμφωνήσουμε για τον ρόλο και τις αμοιβές του. Μπορούμε να μιλήσουμε χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ