EUROLEAGUE

Σοκ στη Μιλάνο: Ίσως μείνει ακόμα και 2 μήνες εκτός ο Γκάουντλοκ!

Σοκ στη Μιλάνο: Ίσως μείνει ακόμα και 2 μήνες εκτός ο Γκάουντλοκ!
EUROLEAGUE.NET

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γκάουντλοκ έδειξε ότι έχει υποστεί ζημιά στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης ακόμα και 2 μήνες!

Τα χειρότερα δυνατά νέα, την χειρότερη δυνατή στιγμή για την Αρμάνι Μιλάνο. Σύμφωνα με σειρά ιταλικών δημοσιευμάτων ο Άντριου Γκάουντλοκ έχει τραυματιστεί τελικά σοβαρά στο δεξί πόδι, με τον χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται από ένα έως και δύο μήνες!

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γκάουντλοκ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, με το "καλό" σενάριο να κάνει λόγο για απουσία ενός μήνα. Η κατάστασή του θα επανεξετάζεται επί καθημερινής βάσης, με την ελπίδα των Ιταλών να είναι ότι δεν θα είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός ώστε να τον αφησει εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο Γκάουντλοκ τραυματίστηκε στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με την Βαλένθια, αποχωρώντας υποβασταζόμενος από το παρκέ. Το διάστημα της απουσίας του αναμένεται να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ο Κέρτις Τζέρελς, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες και μάλιστα σημείωσε 30 πόντους κόντρα στην Βαλένθια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ