EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Ο Ολυμπιακός είναι σε τρομερή κατάσταση"

Ρέπεσα: "Ο Ολυμπιακός είναι σε τρομερή κατάσταση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιασμίν Ρέπεσα αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τρίτης (25/10, 21:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αρμάνι, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση.

Για την 3η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ολυμπιακός την Τρίτη (25/10) το βράδυ (21:00) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ. Για την αναμέτρηση μίλησε ο προπονητής των Ιταλών, Γιασμίν Ρέπεσα, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Κροάτης τεχνικός, συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: "Τόσα πολλά δύσκολα παιχνίδια χωρίς περιθώριο ξεκούρασης είναι καινούργιο για όλους. Μοιάζει λίγο με τις διοργανώσεις εθνικών ομάδων, που παίζεις κάθε δεύτερη μέρα στο ίδιο μέρος, αλλά εμείς πρέπει και να ταξιδέψουμε, οπότε δεν μένει χρόνος για προπόνηση".

Για τον Ολυμπιακό είπε: "Ανεβήκαμε κερδίζοντας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά προχωράμε αντιμετωπίζοντας το κάθε παιχνίδι με τη σειρά του. Ο Ολυμπιακός είναι σε τρομερή κατάσταση, διέλυσε τον Παναθηναϊκό και την Εφές σε εντός έδρας ματς, τρέχουν πολύ και αποτελεσματικό. Τους ξέρουμε γιατί το σύστημα είναι το ίδιο χωρίς πολλές αλλαγές, μονάχα λίγες προσθήκες, τους Έρικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς".

Και κατέληξε : "Για εμάς, έπειτα από θετικό ξεκίνημα στη σεζόν, είναι εξαιρετικό να παίζουμε ματς μεγάλης δυσκολίας, για να μετρηθούμε κόντρα στους κορυφαίους. Πρώτα ο Ολυμπιακός και δύο μέρες μετά η Ρεάλ Μαδρίτης".

Από την πλευρά του, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν δήλωσε: "Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίξεις στον Πειραιά και δύο μέρες μετά έχουμε ένα δύσκολο εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια πειστήκαμε ότι έχουμε μία δυνατή ομάδα και ο στόχος μας είναι να δείξουμε σε όλους ότι ανήκουμε στην ελίτ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ