EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Να παίξουμε με αποφασιστικότητα"

Ρέπεσα: "Να παίξουμε με αποφασιστικότητα"

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα τόνισε πως η Αρμάνι Μιλάνο θα πρέπει να παίξει με αποφασιστικότητα απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ο Όλιβερ Λαφαγιέτ είπε πως οι Πειραιώτες διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη.

Την Πέμπτη (3/12) το βράδυ (22:00) η Αρμάνι Μιλάνο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η ιταλική ομάδα θέλει τη νίκη ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για το ματς μίλησαν οι Γιάσμιν Ρέπεσα και Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Γιάσμιν Ρέπεσα, είπε τα εξής: "Η νίκη επί της Εφές μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες ώστε να προκριθούμε στο TOP-16. Και αυτός είναι ο στόχος μας, να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, καθώς έχουμε και απουσίες. Δεν ψάχνουμε όμως για δικαιλογίες. Θα πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα κόντρα στον Ολυμπιακό ώστε να πάρουμε τη νίκη".

Λαφαγιέτ: "Παίζουμε για τις... ζωές μας"

Από την πλευρά των παικτών της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος σχολίασε τα εξής: "Ερχόμαστε στο ΣΕΦ ώστε να παίξουμε σαν ομάδα, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Παλεύουμε ουσιαστικά για τις... ζωές μας, για να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ