EUROLEAGUE

Πιανιτζάνι: "Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στην EuroLeague"

Πιανιτζάνι: "Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στην EuroLeague"

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι στάθηκε στην άμυνα του Ολυμπιακό και στο... τείχος που σηκώνει μπροστά στο καλάθι, στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Μιλάνο.

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι προφανώς εμπιστεύεται τους αριθμούς. Και οι αριθμοί "λένε" ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα της Euroleague έπειτα από οκτώ αγωνιστικές. Αυτό επισήμανε λοιπόν ο Ιταλός προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο στις καθιερωμένες δηλώσεις που έκανε μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague (23/11, 21:45), όπου αναμένεται να έχουν τη βοήθεια περίπου 400 οπαδών τους.

" Βρισκόμαστε ακόμα σε κατάσταση… έκτακτης ανάγκης, πέραν του ότι μας λείπει και ο Γκάουντλοκ. Παίξαμε τρία παιχνίδια σε πέντε ημέρες με την προσθήκη τεσσάρων παρατάσεων, οπότε υπάρχει κούραση στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διαθέτει πιθανότατα την καλύτερη άμυνα σε ολόκληρη την Euroleague, γνωρίζει πώς να προστατέψει τη ρακέτα της και σηκώνει τείχος" τόνισε αρχικά ο Πιανιτζάνι.

" Θα υπάρξουν στιγμές που θα παίξουμε στα τυφλά. Έχουμε όμως υπερηφάνεια, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις καταστάσεις ώστε να παρακάμψουμε την άμυνά τους και θα πάρουμε βοήθεια από το κοινό μας, το οποίο έχει σταθεί πολύ στο πλάι μας τελευταία" πρόσθεσε ο προπονητής της ιταλικής ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ