EUROLEAGUE

Πήρε και τον Κόρι Τζέφερσον η Αρμάνι Μιλάνο

Πήρε και τον Κόρι Τζέφερσον η Αρμάνι Μιλάνο

Ο Κόρι Τζέφερσον αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο. Διαβάστε ποιος είναι ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ.

Κόρι Τζέφερσον... ο έβδομος! Μετά τους Πάτρικ Γιανγκ, Αντριου Γκάουντλοκ, Βλάντιμιρ Μίτσοβ, Ντάιρις Μπέρτανς, Έιμαθ Εμ'Μπαγιέ και Τζόρνταν Θίοντορ η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο, προσθέτοντας στο ρόστερ της τον Κόρι Τζέφερσον.

Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ επιλέχθηκε στο Νο. 60 του Draft το 2014 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι έστειλαν εν συνεχεία τα δικαιώματά του στους Μπρούκλιν Νετς. Στο ΝΒΑ ο Τζέφερσον δεν μπόρεσε να κάνει ποτέ καριέρα, αφού μετά τη rookie season στο Brooklyn (όπου είχε 3,7 πόντους και 2,9 ριμπάουντ μ.ό. σε 50 αγώνες) έπαιξε άλλα οκτώ παιχνίδια στο Phoenix (τη σεζόν 2015-16).

Τη σεζόν 2016-17 την πέρασε σχεδόν ολόκληρη στη D-League, όπου αγωνίστηκε στους Bakersfield Jam, στους Austin Spurs, μέχρι να ταξιδέψει στις Φιλιππίνες για να φορέσει τη φανέλα των Alaska Aces. Στις Φιλιππίνες ο Τζέφερσον ανακυρήχθηκε MVP του All-Star Game.

(AP Photo/DavidDermer)

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ