EUROLEAGUE

Ο Γκουντάιτις απείλησε τον Αντόνιο Ντέιβις

Ο Γκουντάιτις απείλησε τον Αντόνιο Ντέιβις
OLIMPIA MILANO / TWITTER

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις εξελίσσεται σε "λίρα εκατό" για την Αρμάνι Μιλάνο, με την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Αβελίνο να τον φέρνει σε θέση να... απειλεί τον -πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού- Αντόνιο Ντέιβις.

Το παιχνίδι με την Αβελίνο εξελίχθηκε σε τραγωδία για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία είδε τον Άριελ Φιλόι να βάζει ένα... παρανοϊκό τρίποντο στο τέλος της α' παράτασης και να οδηγεί την αναμέτρηση σε δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη. Παρά την πίκρα και την στεναχώρια για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, υπήρχε όμως κάτι που δεν θα μπορούσε παρά να συζητηθεί και να προβληθεί αναλόγως από την ιταλική ομάδα: τα 20 ριμπάουντ που πήρε ο Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο 24χρονος σέντερ έφτασε στο Mediolanum Forum λίγο πριν από την εκκίνηση της σεζόν, πλην όμως απέδειξε πολύ γρήγορα πως η ιταλική ομάδα βρήκε χρυσό από σπόντα . Οι εμφανίσεις του συνεχίζουν να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, με την επίδοσή του στα ριμπάουντ το βράδυ της Κυριακής (19/11) να του δίνει μία θέση στην ιστορία της Αρμάνι Μιλάνο, με τις καλύτερες επιδόσεις της μιας βραδιάς.

Βλέπει το όνομά του να βρίσκεται στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας, χάνοντας την κορυφή για τρία "σκουπίδια". Ποιος είναι ο πρώτος των πρώτων; Ο Αντόνιο Ντέιβις (γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη διετία που πέρασε στην Ελλάδα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, το 1990-'92) και ο Κοζέλ ΜακΚουίν, οι οποίοι είχαν κατεβάσει από 23 ριμπάουντ έκαστος τη δεκαετία του '90. Έχοντας παίξει βέβαια δύο και τρία λεπτά περισσότερα από τον νυν σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος ενδεχομένως αν βρισκόταν παραπάνω στο παρκέ, να "έγραφε ιστορία".

Κι όλα αυτά, τέσσερις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (23/11, 21:45) για την 9η αγωνιστική της EuroLeague.

Αναλυτικά οι καλύτερες βραδιές στην ιστορία της Αρμάνι Μιλάνο στη Lega Basket:

Ο Γκουντάιτις απείλησε τον Αντόνιο Ντέιβις
TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ