EUROLEAGUE

Ντέλα Βάλε: "Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στον Σπανούλη"

Ντέλα Βάλε: "Ανυπομονώ να παίξω κόντρα στον Σπανούλη"
ΑP Photo/Markus Schreiber ΑP PHOTO/MARKUS SCHREIBER

Ο Αμεντέο Ντέλα Βάλε δήλωσε πως ένας από τους λόγους που χαίρεται που θα αγωνιστεί στην Αρμάνι Μιλάνο είναι επειδή θα αγωνιστεί στην EuroLeague και θα αντιμετωπίσει παίκτες όπως ο Σπανούλης.

Ο Αμεντέο Ντέλα Βάλε είναι ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Αρμάνι Μιλάνο και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας, στην εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" δεν αμέλησε να κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη!

" Ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην EuroLeague. Ανυπομονούσα να αντιμετωπίσω παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Σβεντ" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός γκαρντ, για να συμπληρώσει: " Ξέρω ότι πρέπει να δυναμώσω σε όλα τα επίπεδα, αλλά έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο όταν χρειάστηκε να αγωνιστώ στο EuroCup".

Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας και τον χρόνο συμμετοχής του ο Ντελά Βάλε ήταν ξεκάθαρος: " Ήρθα στην ομάδα την πιο σωστή στιγμή για την καριέρα μου. Εμπιστεύομαι άπαντες στην ομάδα. Ξέρω ότι δεν θα παίζω 30 λεπτά όπως στην Ρέτζιο Εμίλια. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί ήδη έχω ηττηθεί σε δύο Τελικούς, ενώ σε έναν από αυτούς ηττήθηκα από την Αρμάνι Μιλάνο".

ΑP Photo/Markus Schreiber

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ