EUROLEAGUE

Νοκ άουτ για 10 μέρες ο Ραντούλιτσα

Νοκ άουτ για 10 μέρες ο Ραντούλιτσα
Ραντούλιτσα Μιλάνο

Λόγω διαστρέμματος στον αριστερό αστράγαλο ο Μίροσλαβ Ρανούλιτσα θα απουσιάσει για δέκα μέρες από τις υποχρεώσεις της Αρμάνι Μιλάνο. Χάνει την πρεμιέρα της Serie A, προλαβαίνει το πρώτο παιχνίδι της Euroleague.

Πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά εκτιμήθηκε ήταν ο τραυματισμός του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στον αριστερό αστράγαλο. Ο διεθνής Σέρβος το Σάββατο (24/9) αγωνίστηκε στον ημιτελικό του SupperCoppa απέναντι στην Κρεμόνα, χτύπησε ωστόσο στον αριστερό αστράγαλο στα μέσα της δεύτερης περιόδου με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο μέρος.

Οι γιατροί της ομάδας που εξέτασαν τον αστράγαλο του Ραντούλιτσα, έδωσαν το πράσινο φως για τη συμμετοχή του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού στον τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο την Αβελίνο. Ο 28χρονος ψηλός ωστόσο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο χτυπημένο πόδι του κατά τη διάρκεια της προθέρμασης, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο νικηφόρο τελικό της Αρμάνι Μιλάνο.

Το πρόβλημα τραυματισμού του θηριώδους σέντερ επανεκτιμήθηκε και αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του Γιάσμιν Ρέπεσα για περίπου 10 μέρες. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα προλάβει την πρεμιέρα της Serie A στις 2 Οκτωβρίου.

Αντίθετα, αν όλα πάνε καλά με την αποθεραπεία του, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Κροάτη κόουτς για την πρώτη αναμέτρηση της σεζόν στη Euroleague, απέναντι στην Μακάμπι στο Μιλάνο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ