EUROLEAGUE

Μπήκε στο χειρουργείο ο Πάσκολο

Μπήκε στο χειρουργείο ο Πάσκολο

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της Αρμάνι Μιλάνο, ο Νταβίντε Πάσκολο χειρουργήθηκε στο δεξί γόνατο προκειμένου να ξεπεράσει -μία και καλή- το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον μηνίσκο.

Μερικές ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Αρμάνι Μιλάνο από τους τελικούς της Lega Basket, ο Νταβίντε Πάσκολο πήρε την απόφαση να μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο δεξί γόνατο.

Ο 26χρονος φόργουορντ αντιμετώπιζε πρόβλημα στον μηνίσκο τις τελευταίες ημέρες, αποφασίζοντας να δώσει λύση μία και καλή, από την στιγμή που δεν είχε άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ιταλική ομάδα. Οι "κόκκινοι" ενημέρωσαν για την επέμβαση, εξηγώντας πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, με σκοπό να είναι το συντομότερο δυνατό διαθέσιμος.

Με το καλοκαίρι να μεσολαβεί βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει τον ίδιο είναι να μπορέσει να δώσει το "παρών" στην προετοιμασία της Ιταλίας για το EuroBasket. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο ύψους 2μ03 πάουερ φόργουορντ είχε 6.3 πόντους και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, μετρώντας 64.8% στα δίποντα και 84.2% στις βολές.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ