EUROLEAGUE

Μία ανάσα από την Αρμάνι ο Κουζμίνσκας

New York Knicks forward Mindaugas Kuzminskas goes to the basket during the second half of an NBA basketball game, Monday against the Dallas Mavericks, Nov. 14, 2016, at Madison Square Garden in New York. The Knicks won 93-77. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Μιντάουγκας Κουζμνίσκας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτησή του

Η Αρμάνι Μιλάνο θα κάνει ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο στον εαυτό της, καθώς όπως όλα δείχνουν θα προσθέσει στο ρόστερ της τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τον οποίο φέρεται να έχει δώσει τα χέρια.

O Λιθουανός φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος από τους Νιου Γιορκ Νικς, αλλά όλα δείχνουν πως θα βγει από ταμείο ανεργίας. Η Αρμάνι Μιλάνο και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί το ντιλ είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Αν αυτό συμβεί, η Αρμάνι Μιλάνο - που την Παρασκευή (5/1) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ - θα αποτελέσει την τρίτη με την οποία ο Κουζμίνσκας θα αγωνιστεί στην EuroLeague, καθώς έχει παίξει επίσης στην Ζάλγκιρις και στην Ουνικάχα Μάλαγα.

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ