EUROLEAGUE

Μαζικές αποχωρήσεις στο Μιλάνο

Μαζικές αποχωρήσεις στο Μιλάνο

Παρελθόν θεωρείται ο Γιασμίν Ρέπεσα στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, μαζί με όλους τους ξένους πλην του Κρούνισλαβ Σιμόν.

Παίρνουν “σκούπα” στο Μιλάνο μετά το τέλος της αποτυχημένης φετινής σεζόν. Η Εμπόριο Αρμάνι ολοκλήρωσε τη χρονιά στην τελευταία θέση της EuroLeague και εκτός Τελικών στην Ιταλία, παρά τα πολλά λεφτά που δαπανήθηκαν και τις ηχηρές μεταγραφές που έγιναν. Πολύ φυσιολογικά, λοιπόν, το μεγαλύτερο μέρος του φετινού ρόστερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ιταλική ομάδα, με πρώτο απ' όλους τον Γιασμίν Ρέπεσα.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο Κροάτης προπονητής βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αρμάνι προκειμένου να τερματιστεί πρόωρα το συμβόλαιο του, ενώ “τελειωμένοι” θεωρούνται ακόμα οι Ρακίμ Σάντερς, Τζαμέλ ΜακΛιν, Μάντας Καλνιέτις, Μίλαν Μάτσβαν και Ρίκι Χίκμαν, όπως φυσικά και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος αποχώρησε από την ιταλική ομάδα πριν από τη σειρά με την Τρέντο και οι φήμες τον στέλνουν ξανά στην Κίνα, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2014-15 (Σαντόνγκ).

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport, στο Μιλάνο αναμένεται να παραμείνει την επόμενη χρονιά μόνο ο Κρούνοσλαβ Σίμον από τους ξένους παίκτες, μαζί με τον κορμό των Ιταλών που υπάρχει στο Μιλάνο, δηλαδή τους Πάσκολο, Τσερέλα, Τσιντσαρίνι, Φοντέκιο και Αμπάς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ