EUROLEAGUE

Μάτσβαν: "Ο Ολυμπιακός είναι σκληρός λόγω Σπανούλη και Πρίντεζη"

Μάτσβαν: "Ο Ολυμπιακός είναι σκληρός λόγω Σπανούλη και Πρίντεζη"

Ο πάουερ-φόργουορντ της Αρμάνι, Μίλαν Μάτσβαν, χαρακτήρισε σκληρή ομάδα τον Ολυμπιακό, κάτι που οφείλεται στους ηγέτες του, Σπανούλη και Πρίντεζη, όπως σχολίασε.

Ο Μίλαν Μάτσβαν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο πάουερ-φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος μετρά 18.5 πόντους μέσο όρο (73.3% στα δίποντα) στην φετινή EuroLeague, χαρακτήρισε σκληρή ομάδα τους Πειραιώτες, κάτι που οφείλεται στους ηγέτες του, Βασίλης Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Ο 26χρονος Σέρβος πάουερ-φόργουορντ της ιταλικής ομάδας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague, είπε τα εξής: "Ειλικρινά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους κι όλους. Ήταν ένα χαζό λάθος και ειλικρινά θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την συμπεριφορά μου. Ευτυχώς νικήσαμε το παιχνίδι", μιλώντας για το αντιαθλητικό που έκανε στα τελευταία λεπτά με την Νταρουσάφακα:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: " Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο σκληρές ομάδες της Ευρώπης και έχει σκληρό χαρακτήρα που οφείλεται στους ηγέτης του, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη. Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες της Ευρωλίγκα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά θα πάμε στο ΣΕΦ έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερο. Πρέπει να σταματήσουμε αυτούς τους δύο παίκτες, είναι οι παίκτες “κλειδιά”. Θα δώσουμε το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο"..

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ