EUROLEAGUE

Η μεγαλύτερη "νίκη" της Αρμάνι Μιλάνο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα των ημιτελικών, η Αρμάνι Μιλάνο είδε τους φιλάθλους της να γεμίζουν το Mediolanum Forum, για να καταγραφεί η μεγαλύτερη φετινή προσέλευση!

Το πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση της Lega Basket έκανε "φτερά" με το "καλημέρα" για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Μπρέσια. Δύο βράδια μετά το "μπρέικ" πάντως, οι φίλοι της ιταλικής ομάδας έδειξαν πως παραμένουν στο πλευρό του Σιμόνε Πιανιτζάνι και των παικτών του.

Οι 11.123 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του Mediolanum Forum αποτελούν ρεκόρ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, κι απ ότι φαίνεται βοήθησαν προκειμένου η Αρμάνι Μιλάνο να συντρίψει την Μπρέσια (89-68) στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs.

Για να γίνει αντιληπτή η... απόσταση που έχουν διανύσει -σε θέματα εμπιστοσύνης- φέτος οι φίλοι των "κόκκινων", στην EuroLeague η υψηλότερη προσέλευση ήταν οι 8.667 φίλαθλοι που είδαν από κοντά την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ