EUROLEAGUE

Η Αρμάνι Μιλάνο "σκανάρει" τον Ολυμπιακό

Η Αρμάνι Μιλάνο "σκανάρει" τον Ολυμπιακό

Η Αρμάνι Μιλάνο θέλησε να συστήσει στο κοινό της τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν στην Euroleague και η αρχή έγινε με τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό. Δείτε την "ακτινογραφία" των "ερυθρολεύκων" όπως την είδαν οι Ιταλοί

Σε... ρυθμούς Euroleague αρχίζει να κινείται η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θέλησε να βάλει τους φιλάθλους της σε... ευρωπαϊκό κλίμα. Οι Ιταλοί προσπάθησαν να "διαβάσουν" και να παρουσιάσουν τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στις 25 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ και στις 25 Ιανουαρίου στο Μιλάνο.

Αναλυτικά οι Ιταλοί έγραψαν

" Ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος την περσινή σεζόν, ήταν ο πρωταγωνιστής και "προστάτεψε" τους παίκτες του στη φετινή αγορά, διατηρώντας τον ιστορικό πυρήνα με τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ματ Λοτζέσκι, όπως και με τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος επέστρεψε στη βάση του, μετά από τις εμπειρίες που αποκόμισε από Μπαρτσελόνα και ΝΒΑ.

Η καλύτερη αγορά που έχει κάνει ήταν ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος ήταν άτυχος την προηγούμενη χρονιά, καθώς σταμάτησε εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού. Ακόμη, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την παραμονή του Ντάνιελ Χάκετ κι επίσης αποκτά βάθος με τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιάννη Αθηναίου, όλοι παίκτες της Εθνικής Ομάδας.

Οι νέες προσθήκες ήταν στην ουσία δύο:

Κεμ Μπιρτς: κλασσικός αθλητικός παίκτης, ο οποίος είναι αντικαταστάτης του Οθέλο Χάντερ. Προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ και προσπάθησε να παίξει στο ΝΒΑ, χωρίς επιτυχία. Από την D-League, πήγε στην Τουρκία, όπου διέπρεψε. Έπαιξε στην εθνική ομάδα του Καναδά (είναι από το Μόντρεαλ) στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Είναι καταπληκτικός αθλητής.

Έρικ Γκριν: ένας γκαρντ που τον ξέρουμε καλά, καθώς το 2014 αγωνίστηκε στη Σιένα κι έπαιξε ενάντια στην Αρμάνι Μιλάνο στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος, ακόμη κι αν ήταν πολύ νέος και χωρίς εμπειρίες. Τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν στο ΝΒΑ, με τους Ντένβερ και Γιούτα, χωρίς να βρει το ρόλο του. Όταν πήγε στην D-Leagueστο Ρένο της Νεβάδα, είχε κατά μέσο όρο 26.5 πόντους ανά αγώνα και αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ συνολικά. Είναι ένας επιθετικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και σαν πλέι μέικερ, αλλά είναι καλύτερο να αξιοποιήσει και να συνειδητοποιήσει τα ένστικτά του.

Πόιντ γκαρντ: Χάκετ, Μάντζαρης, Αθηναίου

Σούτινγκ γκαρντ: Σπανούλης, Γκριν

Σμολ φόργουορντ: Λοτζέσκι, Παπαπέτρου

Πάουερ φόργουορντ: Πρίντεζης, Αγραβάνης

Σέντερ: Γιανγκ, Μπιρτς

Η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει την τρίτη αγωνιστική τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στις 25/10, ενώ στις 25/01 θα τον υποδεχτεί στην Ιταλία".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ