EUROLEAGUE

Η Αρμάνι Μιλάνο ψάχνει για θυγατρική ομάδα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αρμάνι Μιλάνο ψάχνει τρόπους να μεγαλώσει, κάτι που έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου για την απόκτηση θυγατρικής ομάδας στο εξωτερικό.

Η παρουσία του Σιμόνε Πιανιτζάνι στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο σηματοδοτεί τη δημιουργία μακρόπνοου πλάνου με σκοπό την πρόοδο του συλλόγου -σε κάθε επίπεδο. Μία από αυτές τις παραμέτρους αφορά στη συνεργασία με ομάδες του εξωτερικού, εν προκειμένω με την απόκτηση θυγατρικής έξω από τα ιταλικά σύνορα.

Ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο εξήγησε στη "Gazzetta dello Sport" πως " η ιδέα μας αφορά στη συνεργασία με μία ομάδα από ένα καλό πρωτάθλημα του εξωτερικού: τη Γαλλία, τη Γερμανία ή την Αδριατική Λίγκα". Ο Λίβιο Πρόλι δεν είχε τοποθετηθεί ξανά για το θέμα, κάτι που ίσως δείχνει πως η δουλειά που έχει γίνει στο Mediolanum Forum για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει προχωρήσει τόσο ώστε να προκύψει κάτι... χειροπιαστό στο εγγύς μέλλον.

Πέραν τούτου, απέφυγε να μιλήσει με σαφήνεια για το ενδιαφέρον των "κόκκινων" για τους Νέμανια Νέντοβιτς και Αμεντέο Ντέλα Βάλε: " Είναι ενδιαφέροντες παίκτες", αρκέστηκε να πει πριν προσθέσει πως " όλα θα κριθούν από την έκβαση των playoffs".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ