EUROLEAGUE

Γκάουντλοκ για Μιλάνο: "Δε νομίζω να επιστρέψω"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με ενα post στο Instagram ο Άντριου Γκάουντλοκ ευχαρίστησε την Αρμάνι Μιλάνο για την ευκαιρία που του έδωσε, προσθέτοντας ότι δεν θεωρεί πολύ πιθανό να μείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Ο Άντριου Γκάουντλοκ ήταν ο ηγέτης της Αρμάνι Μιλάνο στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας, δηλώνοντας κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών ότι θέλει να μείνει στην ομάδα. Μερικές ημέρες αργότερα πάντως δήλωσε πως δεν θεωρεί ότι αυτό είναι πιθανό να συμβεί.

Με τις φήμες στην Ιταλία να αναφέρουν ότι στην Αρμάνι δύσκολα θα ενεργοποιήσουν τον όρο που έχουν στο συμβόλαιο του Αμερικανού για να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, ο Γκάουντλοκ αποφάσισε να αποχαιρετήσει με τον τρόπο του τους φίλους της ομάδας μέσω Instagram, γράφοντας τα εξής:

" Ήταν μία σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα αλλά ολοκληρώθηκε όμορφα... Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που μας στήριξαν και συνέχισαν να πιστεύουν σε εμάς, δε νομίζω ότι θα επιστρέψω, αλλά αποχωρώ ως καλύτερος άνθρωπος και μπασκετμπολίστας. Θέλω να ευχαριστήσω την Αρμάνι Μιλάνο για την ευκαιρία που μου έδωσε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ