EUROLEAGUE

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Γκάουντλοκ: επιστρέφει το 2018!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Γκάουντλοκ: επιστρέφει το 2018!
EMPORIO ARMANI MILAN / FACEBOOK

Η Αρμάνι Μιλάνο ενημέρωσε πως ο Άντριου Γκάουντλοκ θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως στόχος του είναι να επιστρέψει στην δράση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (5/1).

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Άντριου Γκάουντλοκ στο παιχνίδι με τη Βαλένθια επιβεβαιώθηκαν. Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο υπέστη βαριά θλάση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού, πράγμα που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Από το πρωί (17/11) είχαν διαρρεύσει διάφορα δημοσιεύματα στην Ιταλία που έκαναν λόγο για απουσία μέχρι δύο μήνες, με την επίσημη ενημέρωση της Αρμάνι Μιλάνο να βάζει τέλος στην παραφιλολογία.

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι καλείται να αναπροσαρμόσει άμεσα τα σχέδιά του εν όψει της συνέχειας, την στιγμή βέβαια που εδώ και μερικές ημέρες έχει στη "φαρέτρα" του τον Κέρτις Τζέρελς. Όσον αφορά στον Άντριου Γκάουντλοκ, θα χάσει τους αγώνες με Μπάμπεργκ (εντός), Ολυμπιακό (εντός), Αναντολού Εφές (εκτός), Χίμκι (εντός), Παναθηναϊκό Superfoods (εκτός), Μπασκόνια (εντός), Ουνικάχα Μάλαγα (εκτός) και Ερυθρό Αστέρα (εντός).

Στόχος είναι να δώσει το "παρών" στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς στην EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στις 5 Ιανουαρίου. Φέτος, στους έξι αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί με την ιταλική ομάδα, ο 29χρονος γκαρντ είχε 14.3 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.2 λάθη σε 29'31'' συμμετοχής κατά μέσο όρο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ