EUROLEAGUE

Δεν... το κουνάει ο Σιμόν

Δεν... το κουνάει ο Σιμόν

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο για δύο ακόμη χρόνια, αφού η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018.

Από τη στιγμή που ήταν εκ των πιο σταθερών παικτών της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δεν γινόταν να τον αφήσει η Αρμάνι Μιλάνο. Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ιταλική ομάδα, υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μιλάνο έως το 2018!

Ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε 10.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ κατά μέσο όρο στην Euroleague, δίχως όμως να καταφέρει να σώσει τα προσχήματα για την ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα. Βοήθησε όμως εξίσου πολύ στη Lega Basket, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή με τα χρώματα της Αρμάνι Μιλάνο.

Παρεμπιπτόντως, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν είναι ένας από τους (βασικούς) λόγους που η Κροατία πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού στον τελικό του Προολυμπιακού του Τορίνο είχε 21 πόντους με 6/10 τρίποντα!

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ