EUROLEAGUE

Από το Βελιγράδι στο Μιλάνο ο Τζένκινς

Από το Βελιγράδι στο Μιλάνο ο Τζένκινς

Ο Τσαρλς Τζένκινς συστήθηκε στο ευρωπαϊκό κοινό μέσω του Ερυθρού Αστέρα όμως η νέα σεζόν θα τον βρει στην Αρμάνι Μιλάνο, υπό τις οδηγίες του Γιασμίν Ρέπεσα. Τέλος ο Τζο Ράγκλαντ (PHOTO).

Ο Τσαρλς Τζένκινς αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα έπειτα από μια διετία (2013-15) ενώ η νέα σεζόν θα τον βρει στην Αρμάνι Μιλάνο που ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ (1μ.91).

Ο Τζένκινς κατέκτησε την Αδριατική Λίγκα (2015), το σέρβικο πρωτάθλημα (2015) και το κύπελλο (2014, 2015) με τον Ερυθρό Αστέρα ενώ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 6.6 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ στην Euroleague, εκεί όπου οι Σέρβοι έφτασαν ως το TOP-16 της διοργάνωσης.

Από την άλλη πλευρά, η Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε ότι έλυσε τη συνεργασία της με τον Τζο Ράγκλαντ. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο η συνεργασία του με τους Ιταλούς διεκόπη πρόωρα. Φέτος είχε 12.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ στη Serie A, εκεί όπου η Αρμάνι αποκλείστηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης από τη Σάσαρι.

Το καλωσόρισμα στον Τσαρλς Τζένκινς

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ