EUROLEAGUE

Σακέτι: "Φέτος θέλουμε κάτι παραπάνω"

Σακέτι: "Φέτος θέλουμε κάτι παραπάνω"

Στη δεύτερη σερί παρουσία της στην Euroleague, η Σάσαρι θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω. Ήτοι να είναι πιο ανταγωνιστική και να προκριθεί στο Top 16. Διαβάστε τι είπε ο Ματέο Σακέτι για τους στόχους της ιταλικής ομάδας.

Η παρθενική παρουσία της Σάσαρι στην Euroleague δεν είναι κάτι που θα θυμάται με χαμόγελο ο Ματέο Σακέτι, αφού η ιταλική ομάδα πέτυχε μόλις μία νίκη σε δέκα αγώνες. Φέτος όμως, οι γείτονες θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Ήτοι να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Top 16.

" Ξέρουμε από πέρσι πως το επίπεδο της Euroleague είναι πολύ υψηλό και θα πρέπει να βελτιωθούμε στο αθλητικό κομμάτι, όσο και στο πνευματικό", ήταν οι πρώτες κουβέντες του Ιταλού προπονητή, ο οποίος μίλησε στο κανάλι της Euroleague στο Youtube. Για να εξηγήσει πως πάνω απ όλα " θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια".

Γι αυτό τον λόγο, όταν ήρθε η στιγμή της μεταγραφικής ενίσχυσης " θέλαμε παίκτες με εμπειρία από την Euroleague, όπως ο Μαρκίζ Χέινς, ο Τζο Αλεξάντερ και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Κι αυτό είναι κάτι σημαντικό. Αυτό θέλαμε περισσότερο από κάθε τι άλλο".

Αναφερόμενος στον όμιλο που θα συμμετέχει φέτος η ομάδα του (μαζί με Μπάμπεργκ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νταρουσάφακα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ουνικάχα Μάλαγα), Ματέο Σακέτι ανέφερε: " Το απαιτητικό και δυνατό είναι το χαρακτηριστικό της Euroleague. Η ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, η Μπάμπεργκ και η Ουνικάχα Μάλαγα είναι σπουδαίες ομάδες. Πρέπει όμως να παλέψουμε για να πάμε ένα βήμα παρακάτω", για να καταλήξει λέγοντας: " Πέρσι κερδίσαμε μόλις ένα παιχνίδι. Φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι ακόμα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ