EUROLEAGUE

Στην Τσεντέβιτα ο Πούλεν

Στην Τσεντέβιτα ο Πούλεν

Η Τσεντέβιτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέικομπ Πούλεν, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Επιστρέφει στην Euroleague, μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Στην Κροατία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέικομπ Πούλεν, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την Τσεντέβιτα για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Αμερικανός πλεϊμέικερ αποδέχθηκε την πρόταση που του κατέθεσαν οι "κόκκινοι" και θα αγωνιστεί ξανά στην Euroleague, μετά από διάλειμμα ενός έτους.

Πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Μπρίντιζι, έχοντας 14 πόντους και 3.1 ασίστ ανά παιχνίδι στη Lega Basket, ενώ στο Eurochallenge οι αριθμοί του ήταν 14.2 πόντοι και 3.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

" Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του είναι ηγέτης. Περιμένω αυτό να ισχύσει και στην Τσεντέβιτα", ανέφερε ο κόουτς των Κροατών, Βέλικο Μρσιτς, για να προσθέσει πως " αναζητούσαμε έναν πόιντ γκαρντ με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του αλλά και για τον εαυτό του".

Θυμίζουμε πως η Τσεντέβιτα είναι στον Β' όμιλο της Euroleague μαζί με Ολυμπιακό, Λιμόζ, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο και Λαμποράλ Κούτσα. Με τους "ερυθρόλευκους" αναμετράται μάλιστα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στο ΣΕΦ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ