EUROLEAGUE

Ουάιτ: "Ο Παναθηναϊκός είναι περήφανη ομάδα!"

Ουάιτ: "Ο Παναθηναϊκός είναι περήφανη ομάδα!"

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αύριο (4/2, 20:00) στο "Drazen Petrovic Zagreb" απέναντι στην Τσεντεβίτα για την 6η αγωνιστική του Top-16 και ο Τζέιμς Ουάιτ παραδέχτηκε ότι είναι τιμή να παίζεις απέναντι στους "πράσινους"!

Η Τσεντεβίτα διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague ενώ το καλεντάρι της 6ης αγωνιστικής του Τοp-16 φέρνει τους Κροάτες αντιμέτωπους με τον Παναθηναϊκό στο "Drazen Petrovic Zagreb" (4/2, 20:00).

Ο Τζέιμς Ουάιτ (9.3π., 4.7ριμπ., 1.7ασ.) μίλησε για τον αγώνα με τους "πράσινους" και παραδέχτηκε ότι η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα τα δώσει όλα στο Ζάγκρεμπ.

"Ιστορικά, ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη! Κατ' αρχάς, είναι τιμή να παίζεις απέναντι σε αυτούς τους τύπους! Ξέρουμε ότι θα έλθουν εδώ και θα τα δώσουν όλα. Είναι μια περήφανη ομάδα και θα έλθει στην Κροατία για να παλέψει. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο πλάνο μας και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για 40 λεπτά. Αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας σε ό,τι αφορά την πρόκριση στα playoffs, πρέπει να διεκδούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός φόργουορντ στο euroleague.net.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ