EUROLEAGUE

Μρσιτς: "Θα εκπλήξουμε και άλλες ομάδες"

Μρσιτς: "Θα εκπλήξουμε και άλλες ομάδες"

Ο Βέλιτσκο Μρσιτς τόνισε πως η Τσεντεβίτα είναι ικανή να κάνει και άλλες εκπλήξεις στη διοργάνωση, ενώ ο Τζέικομπ Πούλεν εξέφρασε την λύπη του για τον σοβαρό τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ.

Ύστερα από δύο σερί ήττες στον όμιλο, η Τσεντεβίτα μετράει τρεις σερί νίκες, έχοντας κερδίσει εκτός τις Εφές (75-81), Μιλάνο (68-77) και στο Ζάγκρεμπ την Λαμποράλ Κούτσα (76-67), με τους Κροάτες να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο προπονητής της Τσεντεβίτα, Βέλιτσκο Μρσιτς, μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (19/11, 20:00, ΕΡΤ) κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ζάγκρεμπ, για την 6η αγωνιστική της Euroleague, τονίζοντας η ομάδα του είναι ικανή να κάνει και άλλες εκπλήξεις: "Πρωταρχικός μας στόχος από την έναρξη της σεζόν ήταν και είναι να καταφέρουμε να φέρουμε ξανά στο γήπεδο τον κόσμο μας. Μπορέσαμε και το κάναμε πράξη και για αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου.

Τώρα, θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει αρκετά και ξέρω πως μπορούμε να σταθούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Έχουμε ήδη αποδείξει πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον κάθε αντίπαλο. Μπορούμε να εκπλήξουμε και άλλες ομάδες στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός θα παίξει δίχως τον Πάτρικ Γιανγκ, αλλά θα διαθέτει τους Οθέλο Χάντερ και Νίκολα Μιλουτίνοφ οι οποίοι δεν έπαιξαν στο πρώτο ματς".

Πούλεν: "Λυπάμαι για τον τραυματισμό του Γιανγκ"

Ο Αμερικανός γκαρντ της Τσεντεβίτα, Τζέικομπ Πούλεν, δήλωσε πως: "Παίζουμε στο γήπεδο μας, οπότε έχουμε μία καλή ευκαιρία απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι, παίζοντας καλή άμυνα και τρέχοντας στο ανοιχτό γήπεδο. Αν βγάλουμε τις καλές άμυνες που θέλουμε, παίρνοντας και τα ριμπάουντ ώστε να πάμε στο γρήγορο τρανζίσιον παιχνίδι, παίρνοντας από εκεί πόντους, τότε μπορούμε να χτυπήσουμε πολλές ομάδες στην διοργάνωση.

Ελπίζω να παίξουμε καλά και να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί. Λυπάμαι για τον σοβαρό τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ. Είναι μία δύσκολη κατάσταση και είναι σκληρό για κάθε ομάδα να χάνει έναν σημαντικό της παίκτη, ο οποίος έπαιζε εξαιρετικά.

Δεν θα πρέπει όμως εμείς να μείνουμε εκεί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Κάποιες φορές ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος είναι ο κακός εαυτός μας. Διότι αν παίξουμε άσχημα μπορούμε να χάσουμε από τον καθένα. Επίσης, αν παίξουμε καλό μπάσκετ, το δικό μας μπάσκετ, μπορούμε να νικήσουμε οποιανδήποτε ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ