EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μπουντιβέλνικ - Παρτίζαν

Δηλώσεις: Μπουντιβέλνικ - Παρτίζαν

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Άιναρς Μπάγκατσκις στους παίκτες του για την ιστορική πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση που τους κρατάει ζωντανούς στην μάχη για το ΤΟΡ 16

Ο Άιναρς Μπάγκατσκις είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος μετά το νικηφόρο αγώνα με την Παρτίζαν, όμως και ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών του.

Μπουντιβέλνικ

Άιναρς Μπάγκατσκις: " Θέλω να συγχαρώ την ομάδα, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους μας για αυτή την ιστορική νίκη. Κερδίσαμε μία καλή, σκληρή και επιθετική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν ήταν το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε και καλύτερα. Είπα στους παίκτες μου ότι αν σταματήσουμε να παίζουμε με αυτό τον τρόπο η μία νίκη δεν θα σημαίνει τίποτα".

Παρτίζαν

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: " Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παλέψαμε σήμερα δείχνοντας πάθος για τη νίκη. Δυστυχώς υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήμασταν εξαφανισμένοι από το παρκέ. Σε εκείνες τις στιγμές η Μπουντιβέλνικ είχε την ευκαιρία να αποφασίσει πως να σκοράρει. Ελπίζω θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Μπουντιβέλνικ και θα την κερδίσουμε στο Βελιγράδι. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε η νεαρότερη ομάδα της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που μας στήριξαν και εδώ στο Κίεβο. Οι σχέσεις των οπαδών με την ομάδα είναι κάτι παραπάνω από φιλία, είναι αγάπη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ