EUROLEAGUE

Ζήσης: "Θα μπορούσα να είχα έρθει στον Ολυμπιακό πριν 1,5 χρόνο"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

O Νίκος Ζήσης, μιλώντας στον SPORT24 RADIO 103,3, τόνισε πως θα μπορούσε να είχε έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015. "Ήταν θέμα ενέργειας", σχολίασε για την νίκη της Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον SPORT24 RADIO 103,3 ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην νίκη της Μπάμπεργκ επί του Ολυμπιακού, όσο και για την στιγμή που θα μπορούσε να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Για το ενδεχόμενο να έρθει στον Ολυμπιακό: "Θεωρώ πως είναι κάτι δύσκολο να γίνει αυτή την στιγμή. Είμαστεστη μέση της χρονιάς. Η Μπάμπεργκ είναι μία ομάδα που στηρίζεται πάνω μου. Πριν 1,5 χρόνο υπήρχε η δυνατότητα να γίνει αυτό καθώς ήμουν ελεύθερος, αλλά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς/ Να ευχηθώ περαστικά στον Χάκετ, είναι εξαιρετικός παίκτης, ξέρω πως υπάρχει κενό με την απουσία του και πρέπει να καλυφθεί".

Για την Ευρωλίγκα των ανατροπών φέτος: "Είναι πρωτόγνωρο αυτό φέτος. Θα έλεγα πως είναι ένα TOP-16 που κρατά 7 μήνες. Πλέον υπάρχουν ομάδες πρωτοκλασάτες και δυνατές. Δεν υπάρχουν ομάδες επιπέδου Τσεντεβίτα ή Στρασμπουρ, που είχαν περιορισμένες δυνατότητες. Μπορείς να νικήσεις και να χάσεις από όλους. Είναι θέμα ενέργειας. Άλλες φορές θα βρεθείς σε καλή μέρα, άλλες φορές όχι. Μπορεί να χάσεις ένα ματς από λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός παίζει καλά φέτος, είναι βελτιωμένος, δεν σημαίνει κάτι αυτή η ήττα για τον Ολυμπιακό. Κάνουν καταπληκτική χρονιά, είχαν σερί 4 νικών. Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως τον Απρίλη θα μπορέσει να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Ο Ολυμπιακός φέτος συνεχίζει να παίζει καλή άμυνα και θεωρώ πως έχει βελτιωθεί αρκετά στην επίθεση".

Για το που κρίθηκε το ματς στο Μπάμπεργκ: "Αυτό που προσπαθούμε να ματσάρουμε είναι η ενέργεια του Ολυμπιακού, στην οποία πάντα υπερέχει. Γενικά έχουμε έλλειμμα σε αυτό το κομμάτι εμείς σαν Μπάμπεργκ. Παίζουμε έξυπνο μπάσκετ, έχουμε σωστές αποστάσεις, αλλά στερούμαστε σε ενέργεια. Δεν είναι το ατού μας. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή του αγώνα και ο Ολυμπιακός μετά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί στο ματς και εμείς δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Ήμασταν άτυχοι στο ξεκίνημα της σεζόν χάσαμε πολλά ματς στον πόντο. Είχαμε γκίνια".

Για την Εθνική: "Θεωρώ πως ήρθε το τέλος για εμένα στην Εθνική. Έχουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική που μιλά για εκείνον ολόκληρο ο πλανήτης. Υπάρχει η νέα γενιά, ο Σλούκας, αλλά και τα άλλα παιδιά, οι παίκτες του Ολυμπιακού. Υπάρχει υλικό, θα υπάρξει συνέχεια".

Για το πως εξηγεί το γεγονός πως η Μπάμπεργκ έχει χάσει αρκετά ματς στο τέλος: "Ήταν πολύ δύσκολο και σκληρό να χάνεις έτσι, στο τέλος, στον πόντο, στο καλάθι, στην τελευταία επίθεση. Πέρσι είχαμε άγνοια κινδύνου σαν ομάδα, γιατί κανείς δεν μας περίμενε. Φέτος είχαμε κερδίσει τον σεβασμό όλων των ομάδων και θέλαμε το κάτι παραπάνω. Όμως, μας έχει λείψει το κάτι παραπάνω στις λεπτομέρειες. Βλέπεις, δεν έχουμε Σπανούλη, δεν έχουμε Γιουλ, Ντε Κολό και Τεόντοσιτς που κρίνουν και κάνουν την διαφορά στο τέλος. Ήταν και ψυχολογικό το θέμα, ήταν και θέμα τύχης, είχαμε γκίνια".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ