EUROLEAGUE

Ζήσης: "Ο Βασίλης κάποια στιγμή σχεδόν μου έσπασε την μύτη"

Ζήσης: "Ο Βασίλης κάποια στιγμή σχεδόν μου έσπασε την μύτη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την αδερφική του σχέση με τον Βασίλη Σπανούλη, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να τον έχει αντίπαλο και αποκάλυψε πως κάποια στιγμή, κόντεψε να του σπάσει την μύτη (VIDEO).

Στο κανάλι της Μπάμπεργκ μίλησε ο Νίκος Ζήσης και σε ερωτήσεις που δέχθηκε, απάντησε για την αδερφική σχέση που έχει με τον Βασίλη Σπανούλη. Αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να τον έχει αντίπαλο και αποκάλυψε πως κάποια στιγμή στο παρελθόν, άθελα του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού κόντεψε να του σπάσει την μύτη.

O Nίκος Ζήσης συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: "Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι του, καθώς είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Έχουμε έναν ισχυρό δεσμό φιλίας που μας δένει, αλλά όταν μπαίνουμε στο γήπεδο ξεχνάμε την σχέση που έχουμε και συγκεντρωνόμαστε στις ομάδες μας. Είναι βέβαια πάντα περίεργο, όταν μονομαχούμε, όταν παλεύουμε, όταν κινούμαστε γύρω από τα σκριν ο ένας εναντίον του άλλου. Κάποιες φορές κιόλας χτυπάμε ο ένας τον άλλον. Πράγματα που κάναμε ακόμη και στις προπονήσεις με την Εθνική μας ομάδα. Θυμάμαι κάποια στιγμή, σε μία προπόνηση της Εθνικής, άθελα του, καταλάθος, σχεδόν μου έσπασε την μύτη. Ο Βασίλης είναι σαν... αδερφός μου".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ