EUROLEAGUE

Χάκετ: "Πάντα δύσκολα στο ΟΑΚΑ"

Χάκετ: "Πάντα δύσκολα στο ΟΑΚΑ"
FACEBOOK/BROSE BAMBERG

Η Μπάμπεργκ δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό (19/10, 21:15, Live Blog από το Sport24.gr) με τον Ντάνιελ Χάκετ να παραδέχεται πως είναι πάντα δύσκολα να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (71-88), η Μπάμπεργκ θα ψάξει αντίδραση στην έδρα του Παναθηναϊκού (19/10, 21:15, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr). Το έργο των πρωταθλητών Γερμανίας είναι εξαιρετικά δύσκολο, όπως παραδέχτηκε κι ο Ντάνιελ Χάκετ στις δηλώσεις του.

" Το ΟΑΚΑ είναι πάντα ένα δύσκολο μέρος να παίζεις. Προφανώς, είναι διαφορετικά τώρα που είμαι στη Μπάμπεργκ, αλλά είναι δεδομένο πως είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε σταθεροί, συγκεντρωμένοι και να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη. Είναι μία πολύ αθλητική ομάδα. Μπορούν να παίξουν up tempo μπάσκετ στην έδρα τους κι έχουν ικανούς παίκτες, όπως ο Καλάθης, ο Ρίβερς κι ο Παππάς. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να δούμε πως θα λειτουργήσει", σχολίασε ο διεθνής Ιταλός γκαρντ.

Από τη μεριά του, ο coach Τρινκιέρι είπε: " Είναι πάντα μία σπουδαία ευκαιρία για βελτίωση όταν παίζεις απέναντι σε σπουδαίους οργανισμούς, σπουδαίους παίκτες, προπονητές, ομάδες… Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Οι λέξεις κλειδιά είναι: Βελτίωση και ανταγωνισμός".

Photo Credits: Facebook/Brose Bamberg

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ