EUROLEAGUE

Χάκετ: "Έχω συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ, αλλά μπορώ να μείνω ελεύθερος"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντάνιελ Χάκετ δήλωσε ότι έχει συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο σε αυτό υπάρχει ένας όρος του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος.

Ο Ντάνιελ Χάκετ πέρασε καλά φέτος στην Μπάμπεργκ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζει όλες τις επιλογές του. Με την γερμανική ομάδα να μένει εκτός EuroLeague για την επόμενη σεζόν, ο Ιταλός γκαρντ δήλωσε σε μέσο της χώρας του ότι αν και έχει συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ, έχει το δικαίωμα να το "σπάσει" υπό μία προϋπόθεση.

Αυτή η προϋπόθεση που απαιτείται για να αποχωρήσει ο Χάκετ είναι να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα που θα αγωνιστεί στην EuroLeague την σεζόν 2018/19.

" Έχω συμβόλαιο, αλλά παράλληλα διατηρώ το δικαίωμα να κάνω opt out από την συμφωνία αν λάβω πρόταση από ομάδα της EuroLeague" δήλωσε χαρακτηριστικά ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει: " Πρέπει να μιλήσω με τον μάνατζέρ μου, αλλά έχω ανοιχτές όλες τις επιλογές μου. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στο εξωτερικό και ελπίζω να συνεχίσω να αγωνίζομαι εκτός Ιταλίας".

Την φετινή σεζόν ο Χάκετ είχε 9.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ μέσο όρο με 36.9% στα τρίποντα στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ