EUROLEAGUE

Τέλος τα σενάρια για "αιωνίους" και Ζήση: μέχρι το 2019 στην Μπάμπεργκ

Τέλος τα σενάρια για "αιωνίους" και Ζήση: μέχρι το 2019 στην Μπάμπεργκ

Τη φανέλα της Μπάμπεργκ μέχρι το 2019 θα φορά ο Νίκος Ζήσης, με τη γερμανική ομάδα να ανακοινώνει τα... ευχάριστα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στο Twitter.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες τα σενάρια περί επιστροφής του Νίκου Ζήση στην Ελλάδα για λογαριασμό ενός εκ των δύο "αιωνίων" είχαν φουντώσει. Όχι γιατί υπήρχε κάτι επί της ουσίας, αλλά επειδή ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο του 33χρονου γκαρντ.

Η γερμανική ομάδα φρόντισε να "κόψει" τον αέρα στους απανταχού ενδιαφερόμενους όμως, ανακοινώνοντας το απόγευμα της Τετάρτης (15/2) την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με τον Νίκο Ζήση. Ο πολύπειρος γκαρντ θα αγωνίζεται στην Μπάμπεργκ μέχρι το 2019, με τον ίδιο να δηλώνει επί του θέματος στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

" Βρίσκομαι δύο χρόνια στην ομάδα μετά από ταξίδια ανά την Ευρώπη. Νιώθω καλά στη Μπάμπεργκ και, το κυριότερο, η οικογένειά μου αισθάνεται άνετα εδώ. Η ομάδα με έχει προσέξει όλον αυτό το καιρό και μου πρόσφερε όσα χρειαζόμουν για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Αυτό με εντυπωσίασε και με έκανε να αισθάνομαι περήφανος. Όλοι στον σύλλογο είναι επαγγελματίες και έχουν μία ξεκάθαρη οπτική για το μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος όλου αυτού".

Άξιος αναφοράς είναι σίγουρα και ο τρόπος που επέλεξε ο σύλλογος να επισημοποιήσει την συμφωνία μέσω Twitter. Δείτε το σχετικό tweet και θα καταλάβετε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ