EUROLEAGUE

Τέλος ο Τρινκιέρι από την Μπάμπεργκ

Τέλος ο Τρινκιέρι από την Μπάμπεργκ

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποτελεί παρελθόν από την Μπάμπεργκ, της οποίας το "τιμόνι" πέρασε στα χέρια του Βλάντο Στσεπάνοβιτς.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπάμπεργκ, η οποία προβίβασε σε head coach τον Βλάντο Στσεπάνοβιτς.

Ο Ιταλός προπονητής... πλήρωσε το μάρμαρο για την άσχημη πορεία της Μπάμπεργκ την φετινή σεζόν κυρίως στο πρωτάθλημα, καθώς αποχώρησε από την γερμανική ομάδα.

Η Μπάμπεργκ βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γερμανικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 11 νίκες και 10 ήττες και κινδυνεύει να μείνει εκτός των πλέι οφ. Τα αποτελέσματα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία της Μπάμπεργκ με τον πρώην ομοσπονδιακό μας προπονητή, ο οποίος το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στη Βαμβέργη. Η Μπάμπεργκ υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκιέρι κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2015, 2016, 2017), ένα σούπερ καπ (2015) και ένα Κύπελλο (2017).

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας προβίβασε σε head coach τον Βλάντο Στσεπάνοβιτς, ο οποίος ως παίκτης μεταξύ άλλων είχε φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού (2004-06), του ΠΑΟΚ (2006-07) και του Πανελληνίου. Ο 43χρονος Μαυροβούνιος ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί στην Μπουντότσνοστ από τον Ιούνιο ως τον Νοέμβριο του 2016.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ