EUROLEAGUE

"Τελείωσε" άμεσα ο Μίλερ

"Τελείωσε" άμεσα ο Μίλερ
BROSE BAMBERG / TWITTER

Ο "γάμος" του Κουίνσι Μίλερ με την Μπάμπεργκ ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα, με τη γερμανική ομάδα να ανακοινώνει το (αναμενόμενο) "διαζύγιο".

Ήδη με το "καλημέρα" της νέας αγωνιστικής περιόδου, οι φήμες περί "διαζυγίου" της Μπάμπεργκ με τον Κουίνσι Μίλερ έκαναν την εμφάνισή τους. Δικαιολογημένα απ ότι φάνηκε, αφού τη Δευτέρα (20/11) η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητικό φόργουορντ, ο οποίος δεν κατάφερε να βοηθήσει και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τα προβλήματα τραυματισμού και η... ασυμφωνία χαρακτήρων με τον Αντρέα Τρινκιέρι έπαιξαν ρόλο στο να μην "δέσει" το γλυκό στη Brose Arena, με τον πρώην παίκτη των Ερυθρού Αστέρα και Μακάμπι Τελ Αβίβ να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής στον πρώτο ενάμιση μήνα της σεζόν σε Bundesliga και EuroLeague. Η έλευση, δε, του Ντορέλ Ράιτ δρομολόγησε τις εξελίξεις στη γερμανική ομάδα, η οποία απλά έψαχνε μια φόρμουλα για να "σπάσει" το συμβόλαιο του.

Η ανακοίνωση ήρθε, κάνοντας λόγο για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Κουίνσι Μίλερ να αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μια ευκαιρία να ξαναθυμίσει σε όλο τον κόσμο τον παίκτη που "έλαμψε" προ διετίας στην EuroLeague με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ