EUROLEAGUE

Τάις: "Ο Ζήσης είναι ο ηγέτης μας"

Τάις: "Ο Ζήσης είναι ο ηγέτης μας"

Ο Ντάνιελ Τάις εκθείασε τον Νίκο Ζήση, τονίζοντας πως είναι ο ηγέτης της Μπάμπεργκ, μιλώντας στο προσωπικό του blog στην Euroleague.

Η Μπάμπεργκ διεκδικεί μέχρι τέλους τις πιθανότητες πρόκρισης της στην επόμενη φάση, όντας στην πενταπλή ισοβαθμία στον όμιλο μαζί με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακό και Χίμκι. Ο Γερμανός σέντερ, Ντάνιελ Τάις, μιλώντας για την καλή φετινή πορεία της ομάδας του, φρόντισε να εκθειάσει τον Νίκο Ζήση, χαρακτηρίζοντας τον ηγέτη.

Ο Ντάνιελ Τάις, γράφοντας στο προσωπικό του blog στην Euroleague, είπε τα εξής για τον Έλληνα γκαρντ: "Το παιχνίδι με την Χίμκι ήταν πολύ ιδιαίτερο για έναν συμπαίκτη μου. Ήταν το παιχνίδι Νο 250 για το Νίκο Ζήση. Ο Νίκος είναι ένας απίστευτος τύπος μέσα κι έξω από το παρκέ. Είναι ο ηγέτης μας και μένει πάντα ψύχραιμος.

Προφανώς, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία κι αυτό βοηθάει απίστευτα την ομάδα! Ξέρει πολλά για κάθε μεγάλο παίκτη της Ευρωλίγκας, αφού έχει παίξει απέναντι σε όλους μία ή και περισσότερες φορές, είτε με την εθνική ομάδα είτε με τους συλλόγους που έχει παίξει. Για νεαρούς παίκτες όπως εγώ, ο Χέκμαν, ο Νίκολιτς ή ο Μέλι, είναι σπουδαία εμπειρία να βρισκόμαστε μαζί του στο παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ