EUROLEAGUE

Συμφώνησε με Μπράις Τέιλορ η Μπάμπεργκ

Συμφώνησε με Μπράις Τέιλορ η Μπάμπεργκ

Παίκτης της Μπάμπεργκ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μπράις Τέιλορ όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάντοβιτς.

Εδώ και καιρό υπήρχε η φημολογία ότι ο Μπράις Τέιλορ έχει συμφωνήσει με τη Μπάμπεργκ για τη νέα σεζόν. Όπως αποδεικνύεται αυτές οι φήμες είχαν βάση, έστω και αν η συγκεκριμένη είδηση δεν επιβεβαιώθηκε από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά από τον μάνατζερ του Αμερικανού, Μίσκο Ραζάντοβιτς.

Ο Σέρβος μάνατζερ λοιπόν ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter ότι ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάμπεργκ, οπότε πλέον μένει - για το τυπικό της υπόθεσης - και η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Τέιλορ παράμεινε έτσι κάτοικος Γερμανίας, στην οποία αγωνίζεται από το 2009. Την τελευταία τετραετία, δε, ήταν παίκτης της Μπάγερν, έχοντας την σεζόν που ολοκληρώθηκε 8.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο με 48% στα τρίποντα σε 19.8 λεπτά συμμετοχής στο Γερμανικό πρωτάθλημα και 8.5 πόντους, 2.2 ριμπαόυντ και 1.1 ασίστ μέσο ορο με 30.9% στα τρίποντα στο EuroCup.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Μπάμπεργκ συμφώνησε με τον Γάλλο φόργουορντ/σέντερ Ματίας Λεσόρτ , ενώ υπάρχει ακόμα έντονη φημολογία ότι η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει συμφωνήσει ακόμα με τον Λούκα Μίτροβιτς του Ερυθρού Αστέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ