EUROLEAGUE

Στην Μπάμπεργκ ο Στάκεϊ

Στην Μπάμπεργκ ο Στάκεϊ
EUROKINISSI

Η Μπάμπεργκ έχει αρχίσει ήδη να υλοποιεί τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και στο πλαίσιο αυτό υπέγραψε τον Μόρις Στάκεϊ.

Η Μπάμπεργκ "μάχεται" με την Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά το γεγονός αυτό δεν την προέτρεψε από να πραγματοποιήσει το πρώτο της "χτύπημα" για την σεζόν 2018-19, καθώς έντυσε με τα χρώματά της τον Μόρις Στάκεϊ.

Ο 28χρονος Γερμανός γκαρντ (1.87μ.) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Μπάμπεργκ, η οποία από το 2009 ως το 2012 είχε τα δικαιώματά του. Ο Στάκεϊ προέρχεται από την Βoύρζμπουργκ, με την οποία την φετινή σεζόν μέτρησε 34 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα και είχε μέσο όρο 11,7 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 0,7 κλεψίματα και 1,2 λάθη.

Επίσης, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι υπέγραψε για τις επόμενες 2+1 σεζόν τον Μάρβιν Χέκελ, ο οποίος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έπαιξε σην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η σεζόν 2018-19, όμως, θα βρει τον 21χρονο γκαρντ να αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Μπάουναχ και την Μπάμπεργκ να παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ