EUROLEAGUE

Πλήγμα με Στρέλνιεκς στη Μπάμπεργκ

Πλήγμα με Στρέλνιεκς στη Μπάμπεργκ

Χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς θα χρειαστεί να δώσει τους επόμενους τέσσερις ή πέντε αγώνες της στην EuroLeague η Μπάμπεργκ, μετά τον τραυματισμό του Λετονού γκαρντ.

Ξαφνικό πρόβλημα δημιουργήθηκε στη Μπάμπεργκ λίγο πριν αρχίσει την τελική προσπάθεια να μπει στην οκτάδα της EuroLeague και να προλάβει τα Playoffs. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο και θα μείνει εκτός γηπέδων για τον επόμενο μήνα, κάτι που σημαίνει ότι ο Λετονός γκαρντ θα χάσει τους επόμενους τέσσερις ή πέντε αγώνες στην EuroLeague.

Μέσα στον επόμενο μήνα η γερμανική ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Ζαλγκίρις (24/2, εντός έδρας), τον Ερυθρό Αστέρα (2/3, εκτός έδρας), την Αναντολού Εφές (10/3, εκτός έδρας), τη Φενέρμπαχτσε (16/3, εντός έδρας) και τη Μπασκόνια (21/3, εντός έδρας), με το τελευταίο παιχνίδι να είναι -καταπώς φαίνεται- αυτό που ο Στρέλνιεκς θα έχει στόχο να προλάβει.

Δεύτερος στη Μπάμπεργκ σε Index Rating

Ο 27χρονος γκαρντ είναι τρίτος στη Μπάμπεργκ σε πόντους (11,7 μ.ό.) και χρόνο συμμετοχής (25'04''), δεύτερος σε ασίστ (3,5 μ.ό.) και εύστοχα τρίποντα (39), ενώ έχει και το δεύτερο καλύτερο απολογισμό μεταξύ των συμπαικτών του στον δείκτη αξιολόγησης της EuroLeague (Index Rating) με 12,8 πόντους.

Ο τραυματισμός του Στρέλνιεκς δεν ήταν μάλιστα το μόνο κακό νέο της ημέρας για την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι. Εκτός του Λετονού ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει και ο Ελίας Χάρις, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο στο οποίο υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ