EUROLEAGUE

Ο Ουάναμεϊκερ αποχαιρέτησε τη Μπάμπεργκ

Ο Ουάναμεϊκερ αποχαιρέτησε τη Μπάμπεργκ

Ο Μπράντλεϊ Ουάναμεϊκερ έπειτα από δύο σεζόν στην Μπάμπεργκ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Νταρουσάφακα και με μία προσωπική δήλωση θέλησε να αποχαιρετήσει τους Γερμανούς αλλά και να εξηγήσει τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση

Έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γερμανίας και έχοντας εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό μπασκετικό γίγνεσθαι ο Μπράντλεϊ Ουάναμεϊκερ αποφάσισε να αφήσει την Μπάμπεργκ για λογαριασμό της Νταρουσάφακα . Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μέσα από τον λογαριασμό στο instagram αποχαιρέτησε τους Γερμανούς φιλάθλους και εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Τουρκία.

Αναλυτικά ο Αμερικανός έγραψε:

" 2 χρόνια! 2 πρωταθλήματα! Και αναμνήσεις ζωής για εμένα και την οικογένεια μου. Ευχαριστώ την Μπάμπεργκ και την πόλη που δέχτηκαν εμένα και την οικογένεια μου σαν δικούς τους ανθρώπους. Είμαι ευλογημένος που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ και συμπαίκτες αυτές τις δύο χρονιές. Είχαμε στόχο να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή της BBL ξανά και το καταφέραμε, όπως επίσης κάναμε το όνομα της ομάδας οικείο σε όλη την Ευρώπη!

Η αγάπη μου για την ομάδα και τους φιλάθλους θα κρατήσει για πάντα και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς παιδιά. Θέλω να φτάσω στο υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ πριν τελειώσει η καριέρα μου. Δεν λέω ότι ότι δεν θα ξαναβάλω ποτέ την φανέλα της Μπάμπεργκ, όμως στην παρούσα φάση πρέπει να προχωρήσω"

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ