EUROLEAGUE

Ο Μπάνκι και η... μουσική

Ο Μπάνκι και η... μουσική

Την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της Μπάμπεργκ είχε την Τρίτη (6/3) ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος έπιασε άμεσα δουλειά εν όψει Ολυμπιακού (9/3, 21:00). Τι είναι αυτό που θέλει να παρουσιάσει στη γερμανική ομάδα.

Ο Λούκα Μπάνκι έπιασε δουλειά στην Μπάμπεργκ το πρωί της Τρίτης (6/3), έχοντας μόλις δύο μέρες για να προετοιμάσει τη νέα του ομάδα εν όψει της μονομαχίας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (9/3, 21:00). O 52χρονος τεχνικός δεν ήταν βέβαια άγνωστος μεταξύ αγνώστων, αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους παίκτες της γερμανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, είχε συνυπάρξει τόσο με τον Ντάνιελ Χάκετ (Αρμάνι Μιλάνο) όσο και με τον Νίκο Ζήση (Σιένα) στη Lega Basket, με τους δύο πιο έμπειρους παίκτες του να είναι κι αυτοί που τον καλωσόρισαν στο προπονητικό κέντρο της Μπάμπεργκ. " Θέλω να συνδυάσω την πρωτοβουλία με την οργάνωση", ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου προπονητή στο video που δημοσίευσε η γερμανική ομάδα.

Για να προσθέσει πως " μου αρέσουν οι παίκτες με προσωπικότητα, κι έχω ήδη αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορώ να δουλέψω με τέτοιου είδους παίκτες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πειθαρχία στην ομάδα. Θέλω οι παίκτες μου να παίζουν με μεγάλη επιθετικότητα στο παρκέ, αλλά να σέβονται παράλληλα το σύστημα και τους συμπαίκτες τους. Να "χτίζουν" μια αρμονία εντός της ομάδας. Είναι σαν τη μουσική".

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ θα είναι το πρώτο για εκείνον στην EuroLeague μετά από περίπου τρία χρόνια, που βρέθηκε εκτός του "κάδρου" στη διοργάνωση.

Ο Μπάνκι και η... μουσική
Ο Μπάνκι και η... μουσική
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ