EUROLEAGUE

Ντροπιαστική ήττα για την Μπάμπεργκ πριν από τον Παναθηναϊκό

Ντροπιαστική ήττα για την Μπάμπεργκ πριν από τον Παναθηναϊκό

Λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods, η Μπάμπεργκ γνώρισε ταπεινωτική εκτός έδρας ήττα από τη Βόννη (106-69). Δεν αγωνίστηκε ο Ντάνιελ Χάκετ, λόγω τραυματισμού.

Τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπάμπεργκ στο παιχνίδι με τη Βόννη, εκεί που υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα (106-69). Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/2, 21:00), η γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Bundesliga απέναντι σε έναν αντίπαλο, που παλεύει να μπει στα playoffs.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε συνδυασμό με τις απουσίες των Ντάνιελ Χάκετ (τραυματίας), Λούκα Μίτροβιτς, Μπράις Τέιλορ και Έλιας Χάρις δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Ηλία Καντζούρη (σ.σ.: ο Αντρέα Τρινκιέρι παραμένει στα "πιτς" λόγω επέμβασης στον ώμο), η οποία έχασε από πολύ νωρίς την επαφή με το σκορ.

Με 22/34 δίποντα και 14/23 τρίποντα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δίχως να αφήσουν το πόδι από το γκάζι. Γι αυτό κιόλας η διαφορά εκτοξεύθηκε, με τους παίκτες της Μπάμπεργκ να αδυνατούν να ακολουθήσουν σε ανάλογο ρυθμό. Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ (16 πόντοι) και ο Ντέγιαν Μούσλι (13 πόντοι) ήταν οι μοναδικοί που παρουσιάστηκαν απειλητικοί για την αντίπαλη άμυνα, την ώρα που η Βόννη είδε τον Τόμισλαβ Ζούμπσιτς να κάνει θραύση, με 33 πόντους (με 3/5 δίποντα, 7/9 τρίποντα και 6/6 βολές) στα 30'42'' που αγωνίστηκε.

Κάπως έτσι, η Πρωταθλήτρια Γερμανίας υποχώρησε έβδομη θέση της κατάταξης στην Bundesliga (με 11-7), ούσα έξι νίκες μακριά από την κορυφή -στην οποία βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου (με 17-1)!

Το ζητούμενο βέβαια για τον Ηλία Καντζούρη είναι να έχει άμεσα επιστροφές στη δωδεκάδα ενόψει της μονομαχίας με το "τριφύλλι", ειδικά στην περίπτωση του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος είναι κομβικός για τη γερμανική ομάδα φέτος. Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποχώρησε με πρόβλημα σε δάχτυλο του χεριού του από το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (την Παρασκευή), έχοντας αγωνιστεί μόλις εφτά λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 53-31, 85-55, 106-69.

Οι πόντοι της Μπάμπεργκ (Καντζούρης): Χίκμαν 6 (0/2 σουτ, 6/6 βολές), Ράιτ 7 (1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ), Ζήσης 4 (1/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο), Νίκολιτς 8 (2), Στάιγκερ, Λο 5 (1/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα), Ολίντε, Ρούμπιτ 16 (6/10 δίποντα, 4/4 βολές), Χέκμαν 8, Μούσλι 13, Ραντόσεβιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ