EUROLEAGUE

Νέο χειρουργείο για Μίτροβιτς

Olimpia Milano's Vladimir Micov, left, challenges for the ball with Brose Bamberg's Luka Mitrovic during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Brose Bamberg, in Milan, Italy, Friday, Nov. 17, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Olimpia Milano's Vladimir Micov, left, challenges for the ball with Brose Bamberg's Luka Mitrovic during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Brose Bamberg, in Milan, Italy, Friday, Nov. 17, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Τα γόνατα του Λούκα Μίτροβιτς συνεχίζουν να βγάζουν... προβλήματα, με τον 25χρονο φόργουορντ να υποβάλλεται σε νέα επέμβαση. Τέσσερις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο παίκτης της Μπάμπεργκ.

Στα "πιτς" για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα βρίσκεται ο Λούκα Μίτροβιτς. Ο 25χρονος φόργουορντ αποφάσισε να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκαταστήσει -μια και καλή- τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα δύο γόνατα.

Οι ενοχλήσεις που είχε στη διάρκεια της σεζόν είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει αρκετά από τα παιχνίδια της Μπάμπεργκ, με τον ίδιο να έρχεται σε συνεννόηση με τη γερμανική ομάδα για επέμβαση αυτή την περίοδο, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση.

Η επιστροφή του στην δράση υπολογίζεται στην εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, τον Οκτώβριο.

Ο ύψους 2μ06 παίκτης ταλαιπωρείται την τελευταία διετία με τα γόνατά του, κυρίως από την στιγμή που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού το φθινόπωρο του 2015.

Τη φετινή σεζόν, ο Λούκα Μίτροβιτς είχε 4.2 πόντους και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 13'43'' συμμετοχής με την Μπάμπεργκ στην EuroLeague, όπου έπαιξε σε μόλις 16 παιχνίδια.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ