EUROLEAGUE

Με "σκούπα" στα ημιτελικά η Μπάμπεργκ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BAMBERG (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπάμπεργκ ολοκλήρωσε τη δουλειά της στον α' γύρο των playoffs, αφού προκρίθηκε με "σκούπα" σε βάρος της Βόννης (75-70). Περιμένει την Μπάγερν Μονάχου -πιθανότατα- στα ημιτελικά της Bundesliga.

Με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε η Μπάμπεργκ το εμπόδιο της Βόννης στον α' γύρο των playoffs στη Γερμανία. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι πήρε "σκούπα" κερδίζοντας για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα την αντίπαλό της (75-70 αυτή τη φορά) και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της Bundesliga, εκεί όπου περιμένει μια εκ των Μπάγερν Μονάχου ή Φρανκφούρτης.

Ο Ντορέλ Ράιτ (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με τον Όγκουστιν Ρούμπιτ (16 πόντοι, 4 ριμπάουντ) ήταν οι κορυφαίοι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είδαν τον Νίκο Ζήση να προσφέρει 8 πόντους (με 1/3 δίποντα και 2/4 τρίποντα) και 8 ριμπάουντ σε 30'27'' συμμετοχής στην αναμέτρηση. Οι παραπάνω μέρες ξεκούρασης είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές για την Μπάμπεργκ, η οποία θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην Bundesliga, προκειμένου να συμμετάσχει στην EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 38-36, 56-52, 75-70.

Οι πόντοι της Μπάμπεργκ (Μπάνκι): Ράιτ 17 (4/6 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Ρούμπιτ 16, Λο 11 (1), Ραντόσεβιτς 9 (6 ριμπάουντ), Ζήσης 8 (2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Χίκμαν 5 (1), Χάκετ 5 (2/10 σουτ, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μούσλι 3, Ολίντε 1, Στάιγκερ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ