EUROLEAGUE

"Καθάρισε" στην τελευταία περίοδο η Μπάμπεργκ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ËÏ(Á) ÆÇÓÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BAMBERG - OLYMPIAKOS / ËÏ(Á) ÆÇÓÇÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάμπεργκ και Μπάγερν Μονάχου κράτησε για τρεις περιόδους, αφού στην τελευταία πράξη του αγώνα η ομάδα του Λούκα Μπάνκι κυριάρχησε και ισοφάρισε (1-1) την ημιτελική σειρά της Bundesliga.

Τριάντα λεπτά ντέρμπι και άλλα δέκα... επιθετικού μονολόγου για την Μπάμπεργκ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης στην Bundesliga.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στην τελευταία περίοδο, για να φτάσει στη νίκη (78-65) και την ισοφάριση της ημιτελικής σειράς (1-1) των playoffs. Ο Ντορέλ Ράιτ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των νικητών με 22 πόντους σε 34'09'' αν και τα ποσοστά του δεν ήταντα καλύτερα δυνατά (1/7 δίποντα, 5/12 τρίποντα, 5/5 βολές).

Από κοντά ο Μάοντο Λο (14 πόντοι με 4/7 τρίποντα), κι η πολύπλευρη προσφορά του Ντάνιελ Χάκετ των 11 πόντων, των 6 ασίστ και των 6 ριμπάουντ σε 35'31'' παρουσίας στο παρκέ. Καλή εμφάνιση στα 23'00'' που χρησιμοποιήθηκε, έκανε κι ο Νίκος Ζήσης με 7 πόντους (με 2/5 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 3/4 βολές), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Από την πλευρά των ηττημένων, που τελείωσαν το παιχνίδι με 3/15 τρίποντα και 14/27 βολές, ο Ντάνιελ Μπαρτέλ (15 πόντοι) και ο Τζάρεντ Κάνινγχαμ (16 πόντοι) ξεχώρισαν επιθετικά.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ