EUROLEAGUE

Καντζούρης: "Είπαμε να πάμε για τρίποντο"

Καντζούρης: "Είπαμε να πάμε για τρίποντο"
Μπάμπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην εξέλιξη της τελευταίας επίθεσης της Μπάμπεργκ στάθηκε στις δηλώσεις του ο βοηθός του Αντρέα Τρινκιέρι ο Ηλίας Καντζούρης και ότι υπήρχε οδηγία για σουτ τριών πόντων. Του τρίποντου της νίκης όπως αυτό ήρθε από τον Στρέλνιεκς.

Το θέλω του Αντρέα Τρικνκιέρι στη τελευταία επίθεση των παικτών του επισήμανε ο βοηθός του Ιταλού τεχνικού της Μπάμπεργκ ο Ηλίας Καντζούρης και πως αυτή ήταν να γίνει ένα σουτ τριών πόντων. Όπως και έγινε με το τρίποντο της νίκης να ήρθε από τον Στρέλνιεκς.

"Η αλήθεια είναι ότιν είχαμε πει και πριν από το παιχνίδι πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν θα έπρεπε να χάναμε τη συγκέντρωσή μας", ήταν το πρώτο του σχόλιο στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: "Πραγματικά το πιστεύαμε και αισθανόμαστε σωστοί όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι.

Το αξίζαμε για τον τρόπο που χάσαμε τα παιχνίδια μας με την Ρεάλ στη Νυρεμβέργη και την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Εμείς είμαστε μία ομάδα που τώρα προσπαθούμε να κάνουμε βήματα μπροστά και θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε περισσότερο με το μυαλό μας και αυτά τα παιχνίδια μας βοηθάνε για το μέλλον".

Για τη τελευταία επίθεση της Μπάμπεργκ ο Καντζούρης είπε: "Το πλάνο μας εκτελέστηκε. Στο τέλος αυτών των αγώνων οι μικρές λεπτομέρειες κάνουνε τη διαφορά. Είχαμε πει να πάμε για τρίποντο και αυτή ήταν η επιλογή μας που μας βγήκε".

Κι όσο για τη συνέχεια της προσπάθειας της Μπάμπεργκ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του ΤΟΡ 16 της Euroleague υποστήριξε: "Συνεχίζουμε να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι με το επόμενο να είναι αυτό που έχουμε με την Γκίσεν για το γερμανικό πρωτάθλημα με μας να αξιοποιούμε τις εμπειρίες μας από την Euroleague. Δεν κοιτάζουμε μακριά και να μην κοιτάζουμε από που προερχόμαστε αφού φέτος η ομάδα έκανε την πρώτη της νίκη στο ΤΟΡ 16 της Euroleague και χωρίς να κοιτάμε μακριά να μένουμε ταπεινοί".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ