EUROLEAGUE

Η Βόννη σόκαρε την Μπάμπεργκ με break

Η Βόννη σόκαρε την Μπάμπεργκ με break

H Βόννη σόκαρε την Μπάμπεργκ στα playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς έκανε το break με σκορ 92-93. Δεν είχαν τον Ζήση οι γηπεδούχοι.

Μεγάλη νίκη για την Βόννη στα playoffs του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς έκανε το break μέσα στο Μπάμπεργκ, επικρατώντας απέναντι στην ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι με σκορ 92-93. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι τερμάτισαν στην 7η θέση της κανονικής περιόδου, πλέον έχουν εκείνοι το πλεονέκτημα έδρας.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη. Ένα λεπτό πριν το τέλος, η Βόννη προηγήθηκε με +4 (88-92), αλλά ακολούθως η Μπάμπεργκ έφερε το σκορ στα ίσα (92-92). Ο ΜακΝίλ, στα 21'' πριν το τέλος έχασε βολή για να δώσει προβάδισμα στην Μπάμπεργκ, η Βόννη ευστόχησε σε βολή (92-93), ενώ στην τελευταία κρίσιμη επίθεση των γηπεδούχων, ο Κοζέρ έδωσε έξοχη πάσα μέσα στην ρακέτα στον Τάις, αλλά η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του.

Από την Μπάμπεργκ, ο Νίκολο Μέλι έκανε νταμπλ-νταμπλ με 21 πόντους 10 ριμπάουντ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους ώστε να φτάσουν στην νίκη. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι αγωνίστηκε χωρίς τον Νίκο Ζήση, ο οποίος είναι τραυματίας. Από την Βόννη, ξεχώρισε ο Μάγιο, ο οποίος τέλειωσε το ματς με 25 πόντους και 9 ασίστ, έχοντας για άξιο συμπαραστάτη του τον Χόρτον που έκανε νταμπλ-νταμπλ με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-25, 46-47, 72-73, 92-93

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ