EUROLEAGUE

Η τέχνη του τάιμ άουτ

Η τέχνη του τάιμ άουτ

Η EuroLeague TV επιχείρησε να παρουσιάσει τα παρασκήνια από τα τάιμ άουτ, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να εξηγεί πως λειτουργεί και ποιες είναι οι τακτικές του σε κάθε διακοπή.

Η EuroLeague TV συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για να βάλει τους φιλάθλους πιο γερά στα βασικά του αθλήματος, έχοντας αυτή τη φορά ως κεντρικό θέμα συζήτησης τα τάιμ άουτ. Ζήτησε λοιπόν από τον Αντρέα Τρινκιέρι να παρουσιάσει τις τακτικές και συνήθειές του από τις διακοπές, με τον προπονητή της Μπάμπεργκ να εξηγεί -σε πρώτο χρόνο- πως " υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να "τρέξεις" ένα τάιμ άουτ. Στις κακές ημέρες ο προπονητής είναι εκνευρισμένος και φωνάζει. Κάποιες φορές στηρίζεις τους παίκτες σου, κάποιες άλλες θέλεις τόσο πολύ να περάσεις το μήνυμά σου για την επόμενη φάση".

Εξήγησε βέβαια πως το τάιμ άουτ χωρίζεται σε κομμάτια με το πρώτο να αφορά τη συνεννόηση με τους βοηθούς του σχετικά με το που θα εστιάσει στις οδηγίες που θα δώσει στους παίκτες του: " Χρειάζομαι 15'' για να μιλήσω με τους συνεργάτες μου. Οπότε αφήνω τους παίκτες μου να μιλήσουν μεταξύ τους, οπότε μετά πηγαίνω και τους λέω ξεκάθαρα δυο - τρία πράγματα. Λέω αυτό που θέλω", ενώ κατέληξε λέγοντας πως " είναι πολύ σημαντικό να διαλέξεις το κατάλληλο "προσωπικό" για να κάνει τη δουλειά. Με απασχολεί ποιος θα κάνει την πάσα, ποιος θα κάνει το σουτ. Ακόμη κι ο καλύτερος παίκτης σου ενδεχομένως να μην κάνει τη δουλειά, όπως πρέπει".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ