EUROLEAGUE

Η Μπάμπεργκ κράτησε τους Ουαναμέικερ, Στρέλνιεκς

Η Μπάμπεργκ κράτησε τους Ουαναμέικερ, Στρέλνιεκς

Η Μπάμπεργκ επέστρεψε στην κορυφή της Γερμανίας και στη Euroleague, για να ενημερώσει δυο ημέρες μετά το τέλος της λίγκας, πως μένουν στην πόλη οι Μπραντ Ουαναμέικερ και Γιανίς Στρέλνιεκς.

Το στέμμα του πρωταθλητή στη Γερμανία κατέληξε στο... κεφάλι της Μπάμπεργκ , που επέστρεψε στην κορυφή της BBL, μετά τον ένα χρόνο απουσίας της (το διάλειμμα, το είχε επιβάλει η Μπάγερν).

Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι εκπρόσωποι της χώρας στη Euroleague -όπου επίσης επιστρέφουν- ήταν να κρατήσουν τα γκαρντ και πιο συγκεκριμένα τον MVP των τελικών, Μπραντ Ουαναμέικερ και τον Λετονό Γιανίς Στρέλνιεκς. Και οι δύο υπέγραψαν μονοετή επέκταση.

"Είναι τιμή μου να συνεχίσω να παίζω εδώ" εξήγησε ο Ουαναμέικερ, πριν προσθέσει " θέλω να ζήσω ξανά την εμπειρία που είχα φέτος και θα κάνω ό,τι μπορώ, ώστε να φέρουμε και άλλους τίτλους σε αυτήν την υπέροχη πόλη". Ο Στρέλνιεκς εξήγησε πως " είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε στη Euroleague, αλλά και για τη δυνατότητα να δουλέψω για ένα ακόμα χρόνο υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος ήταν ο κύριος λόγος που ήλθα στην Μπάμπεργκ και που συνεχίζω εδώ".

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ντανιέλε Μπαέζι εστίασε στο " οι επεκτάσεις αυτών των συμβολαίων ήταν ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Προηγήθηκαν αυτές των Ντάνιελ Τάις και Ελάιας Χάρις. Όλα αυτά τα παιδιά μας βοήθησαν να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ