EUROLEAGUE

Η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε τον Κοζέρ

Η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε τον Κοζέρ

Η Μπάμπεργκ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες μεταγραφές της χρονιάς, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Γάλλου γκαρντ, Φαμπιέν Κοζέρ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Μπάμπεργκ προχώρησε σε μία από τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις της χρονιάς ενόψει της νέας σεζόν στην Euroleague, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 29χρονου (16/6/1987) Γάλλου σούτινγκ-γκαρντ, Φαμπιέν Κοζέρ.

Την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στην Λαμποράλ Κούτσα, φτάνοντας μαζί της έως και το Final Four του Βερολίνου. Την περασμένη σεζόν με τους Βάσκους, ολοκλήρωσε την χρονιά έχοντας μέσο όρο 10.3 πόντους (39.5% στα τρίποντα) και 2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Στην Μπάμπεργκ θα έχει για προπονητή τον Ιταλό κόουτς, Αντρέα Τρινκιέρι, ενώ θα είναι και συμπαίκτης του Έλληνα γκαρντ, Νίκου Ζήση. Οι Πρωταθλητές Γερμανίας θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα στην χώρα τους, αλλά και να πραγματοποιήσουν μία καλή σεζόν στην ανανεωμένη Euroleague της ερχόμενης σεζόν και αυτό το δείχνουν στην πράξη, έχοντας δημιουργήσει ένα αξιόλογο ρόστερ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ