EUROLEAGUE

Η Μπαϊρόιτ υπέταξε την Μπάμπεργκ!

Η Μπαϊρόιτ υπέταξε την Μπάμπεργκ!

Με ηγέτη τον Γκέμπι Γιορκ η Μπαϊρόιτ ανέτρεψε διαφορά 15 πόντων και κέρδισε με 85-75 την Μπάμπεργκ, ρίχνοντάς την στην 5η θέση στο γερμανικό πρωτάθλημα!

Ακόμα μία ήττα για την Μπάμπεργκ. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι εξακολουθεί να έχει πρόβλημα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας στο γερμανικό πρωτάθλημα, βλέποντας την Μπαϊρόιτ να την κερδίζει με 85-75 και να την ξεπερνάει στην βαθμολογία, ρίχνοντάς την στην 5η θέση με ρεκόρ 10-6!

Η Μπάμπεργκ έδειξε έτοιμη στην αρχή για να πάρει τη νίκη, ξεφεύγοντας με 24-9 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Κάπου εκεί ωστόσο "ξύπνησε" η - αντίπαλος της ΑΕΚ στο Basketball Champions League - Μπαϊρόιτ, η οποία με αντεπίθεση διαρκείας έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 38-36! Και δεν έμεινε εκεί, παρά στο δεύτερο ημίχρονο εξακολούθησε να έχει το πάνω χέρι, "άνοιξε" την διαφορά και τελικά έφτασε στη νίκη με 85-75.

Ο Γκέιμπ Γιορκ με 23 πόντους και 6/11 τρίποντα ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζον Κοξ να προσθέτει 14 πόντους. Για την Μπάμπεργκ, ο Ρίκι Χίκμαν είχε 13 πόντους και ο Ντάνιελ Χάκετ 12 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Νίκος Ζήσης αγωνίστηκε 27 λεπτά και είχε 8 πόντυς, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ