EUROLEAGUE

Η Μπάγερν Μονάχου "σπρώχνει" την Μπάμπεργκ εκτός playoffs

Η Μπάγερν Μονάχου "σπρώχνει" την Μπάμπεργκ εκτός playoffs

Η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε την κούραση της Μπάμπεργκ, τη νίκησε (77-68) και την έφερε στα... όρια της οκτάδας στην Bundesliga. Τα "έχωσε" στη λίγκα ο Αντρέα Τρινκιέρι πριν από το τζάμπολ, για το βαρύ πρόγραμμα.

Οι φόβοι και οι αγωνίες του Αντρέα Τρινκιέρι, όπως εκφράστηκαν πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου, επιβεβαιώθηκαν στην πράξη. Ο προπονητής της Μπάμπεργκ παραπονέθηκε on camera για το γεγονός πως η ομάδα του έπαιξε με τη μεγάλη της αντίπαλο δύο μέρες μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, με την ήττα που προέκυψε εν συνεχεία να... κλείνει μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για τους πρωταθλητές.

Η Μπάγερν Μονάχου αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για την Μπάμπεργκ, η οποία υποχρεώθηκε σε ένα κάκιστο β' δεκάλεπτο (23-9, το επιμέρους σκορ), για να χάσει την επαφή της με το σκορ. Η φρεσκάδα και η ενέργεια των γηπεδούχων πλημμύριζε το γήπεδο, με τον Τζάρεντ Κάνινγκχαμ (17 πόντοι) και τον Ντέβιν Μπούκερ (13 πόντοι) να ξεχωρίζουν για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, η οποία έστειλε την αποψινή της αντίπαλο ένα βήμα μακριά από την οκτάδα της Bundesliga (σ.σ.: ισοβαθμεί στην όγδοη θέση με άλλες τρεις ομάδες).

Ο Ντορέλ Ράιτ (14 πόντοι, 10 ριμπάουντ) έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει το μοιραίο για τους φιλοξενούμενους, πλην όμως με 14/32 δίποντα και 8/22 τρίποντα ήταν αδύνατο να αλλάξει η ιστορία της αναμέτρησης. Ο Νίκος Ζήσης βρέθηκε στο παρκέ για 27'56'', διάστημα στο οποίο προσέφερε 7 πόντους (με 2/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 3/4 βολές), 1 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 λάθη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι γιόρτασαν τη νίκη τους μαζί με τα αστέρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπάγερν Μονάχου, που βρέθηκαν στην πρώτη σειρά των επισήμων.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 43-33, 59-45, 77-68.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Τζόρτζεβιτς): Κάνινγκχαμ 17 (1), Μπούκερ 13 (1), Μάτσβαν 11 (1), Γκαβέλ 10 (1), Ρέντινγκ 8, Μπαρτέλ 6, Κινγκ 5 (1), Τσίρμπες 4, Χομπς 3, Γιόβιτς.

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (Τρινκιέρι): Ράιτ 14 (3 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Τέιλορ 10 (2), Νίκολιτς 9, Ρούμπιτ 9, Λο 8 (2), Ζήσης 7 (5 ασίστ), Ραντόσεβιτς 6, Χέκμαν 3 (1), Μίτροβιτς 2, Στάιγκερ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ