EUROLEAGUE

Ελπίδες για Χάκετ με Παναθηναϊκό

Ελπίδες για Χάκετ με Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

Με τέσσερις συν μια (πιθανή) απουσίες θα παραταχθεί η Μπάμπεργκ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/2, 21:00).

Πέραν της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και της απουσίας του Αντρέα Τρινκιέρι (σ.σ.: παραμένει στα "πιτς" λόγω επέμβασης στον ώμο), η Μπάμπεργκ καλείται να διαχειριστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Superfoods ακόμη ένα πρόβλημα: τους πολλούς τραυματισμούς.

Η γερμανική ομάδα έχει δει τον τελευταίο καιρό τον έναν μετά τον άλλον τους παίκτες της να καταλήγουν στο απουσιολόγιο του Ηλία Καντζούρη, με τελευταίο παράδειγμα τον Λέον Ραντόσεβιτς, ο οποίος αποχώρησε άρον άρον από το παρκέ στο παιχνίδι με τη Βόννη, την Κυριακή (28/1). Ο έμπειρος σέντερ τραυματίστηκε στο πόδι και σύμφωνα με την ενημέρωση της Μπάμπεργκ δεν πρόκειται να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με το "τριφύλλι", κάτι που ισχύει επίσης για τους Έλιας Χάρις, Λούκα Μίτροβιτς και Μπράις Τέιλορ.

Ο μοναδικός της injury list της γερμανικής ομάδας που έχει κάποιες (λίγες) πιθανότητες να προλάβει και να αγωνιστεί είναι ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού χτύπησε στο χέρι στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έμεινε στα "πιτς" για μερικές ημέρες, όμως εσχάτως νιώθει καλύτερα. Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να "σφίξει τα δόντια" και να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ